We mogen terug kijken op een geslaagd jubileum-weekend.

Zaterdagmiddag  15 oktober viel een beetje in het water door de vele regenbuien. Maar toch mochten we 25 bezoekers rondleiden en trakteren op een kopje koffie of thee met een koekje. We werden niet alleen verrast door de regen maar ook door de slagroomtaart die werd afgegeven bij de buren (de bezorger kon molenstaat 17 niet vinden).  Wij weten nog steeds niet wie de gulle gever is, maar het heeft ons goed gesmaakt. Een dank je wel aan de onbekende gulle gever.

Zondagmiddag de 16de was  bijzonder geslaagd met 66 bezoekers, misschien wel iets te druk, maar toch zeker de moeite waard als je  de reacties in het gastenboek leest! Aan het einde van de middag kwam ros-radio voor een interview langs. Thuis in Rosmalen is een informatief programma op ros-radio welke elke zondag tussen 13:00 en 14:00 te beluisteren is via www.ros-radio.nl en via kanaal 43 op ros-tv krant. De herhaling is op zaterdag tussen 17:00 en 18:00.  

Het interview wordt uitgezonden op zondag 23 oktober, vanaf 13.00 uur.

In de loop van de middag kwam de voorzitter van de molenstichting Noord-Brabant even langs om te zien hoe het er aan toe gaat bij ons op de molen. Dit is voor ons  een mooi gebaar dat er wordt gezien en gewaardeerd  waar we mee bezig zijn.

Groet Frans.