Over ons

Maak kennis met ons team!

Hieronder ziet u welke mensen de molen met veel plezier
draaiend houden. Door op de knop “lees meer” te klikken
leest u meer over het persoon en hoe deze betrokken
is geraakt bij de molen.

Frans

Molenaar

Geslaagd in 2011 en al die tijd actief op de standerdmolen van Rosmalen. In 2013 zijn AKG (Ambachtelijk Koren Gilde) gehaald. Woont in Rosmalen en werkt met plezier op de molen.

Gerrit

Technisch Assistent

Werkzaam op de molen vanaf 2016, loopt dus al een tijdje mee en kent de molen op zijn duimpje. Hij woont in Rosmalen.

Geert-Jan

Molenaar in opleiding

Vanaf december 2021 op de molen en volgt de opleiding tot molenaar sinds maart 2022, hij moet dus nog veel oefenen en leren. Enthousiast vanaf het moment dat hij op de molen kwam. Naast de molen nog een andere hobby; zeezeilen.  Hij woont in Rosmalen.

Frank

Molengids

Heeft zijn opleiding tot molenaar omgezet in molengids en dus zeer bekend met molenzaken. Sinds 2015 verwelkomt hij bezoekers en leidt ze rond.
Woonachtig in Rosmalen

Erwin

Molengids

Woonde van 1960 tot 1980 naast de molen in Den Dungen, “De Pelikaan”. De molen van Jan Toelen was bijna mijn speelterrein. Boeiend! Ik ben gaan studeren en heb mogen meewerken aan het Woordenboek Brabantse Dialecten, onderdelen; “molens” en de “wendakker”. Heb lezingen gegeven over molens van Bergen op Zoom tot Meijel, (daar kwam mijn leermeester “dialecten” vandaan, Herman Crompvoets, samen met Toon Weijnen). Molengids sinds augustus 2022.

Marloes & Hardy

Website onderhoud

Marloes de molenaarsdochter is getrouwd met Hardy.
Vanuit het verleden heeft Hardy websites gebouwd en onderhouden en voert dit nu nog enkel voor de molen samen met Marloes als hobby uit. Daarnaast zijn ze, zoals te zien is op de foto, in 2013 getrouwd en zijn de trouwfoto’s gemaakt bij de molen. Beide zijn woonachtig in Rosmalen.